KİLİS / MERKEZ - Öğretmenevi ve Akşam Sanat okulu

Mustafa KOYUNCU - MÜDÜR YARDIMCISI

19/06/1973 Yılında Kiliste doğdu. İlk öğrenimini Aslanbey ilkokulunda, orta öğrenimini Kilis ortaokulunda, Lise öğrenimini Kilis Lisesinde yaptı. 1992 Yılında Uludağ Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü başarıyla bitirdi. İlk görev yeri Hakkaride 2 yıl hizmet ettikten sonra, Kahramanmaraşta 5 yıl Çalıştı.

Askerlik görevini Kırklarelinde kısa dönem olarak 8 ay yaptı Daha sonra Kilise atanarak sırasıyla Karacaören, Kapdeğirmeni köyünde , zeytcioğlu ilköğretim Okulunda Ekrem Çetin İlköğretim ve İş okulunda 4 yıl Müdür yardımcılığı yaptı.2011 yılında Öğretmenevi ve A.S.O Müdür Yardımcısı olarak atandı. Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları İl Formatörü olarak öğretmen ve idarecilere seminerler verdi. Evli ve 3 Çocuk babası olup, İngilizce bilmektedir.

Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları İl Formatörü olarak öğretmen ve idarecilere seminerler vererek okullarda demokrasinin gelişimine katkılar sundu.Kurumda Kurumda Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.